Superdekolte, super seksi e Emmily Shaw e famshme pas tre fotosh

FOTOT që e bënë të famshme në një natë. Ajo ishte krejt e panjohur për gazetarët dhe fotografët që po ndiqnin galanë e femrës më seksi sipas revistës FHM, por dekolteja e saj dhe pamja mahnitëse i bëri tre gazetat kryesore britanike të poston imazhet me shënimin: “E panjohura seksi”. Pas kësaj stafi i FHM u kujdes ta gjente dhe t’i vendoste një emër modeles deri në atë moment jo fort e famshme në rrethet VIP. Tani ndërsa Tulisa mori çmimin e vajzës më seksi sipas revistës, ajo duket se është futur menjëherë në garë dhe nuk është ccudi që herët tjetër të jetë në gala njo thjeshtë si damë shoqëruese. Emmily Florence Shaw në fakt kishte tentuar edhe më herët të bëhej e famshme, ndërsa fotot e saj nudo dhe gjysmë nudo ndodhen prej kohësh në një faqe që quhet “Bëjeni të famshme tani”, por suksesi i ka ardhur krejt papritur në një moment kur ajo ishte nisur vetëm për tu argëtuar, sigurisht dekolteja e hapur ishte diçka që nuk mund të shpëtonte pa rënë në sy.

 

Për të komentuar rregjistrohuni këtu ose logoni me e-mail e Facebook. Për më shumë informacion lexoni

You must be logged in to post a comment Login