Gara e modeleve të Euro 2012, kush vizatohet më bukur nudo

(Galeri fotosh) Modele të famshme kanë zgjedhur prej kohësh të përkrahin ekipet e tyre duke u pikturuar me ngjyrat e zmerës, më poshtë ju propozojmë një galeri me fotot më të mira dhe modelet më të përzgjedhura. Kjo tani është një garë më vete që u bashkëngjitet shumë garave që fillojnë me evropianin. Zgjini në komente modelen që ju pëlqen më shumë.

Klikoni këtu për galerinë

Për të komentuar rregjistrohuni këtu ose logoni me e-mail e Facebook. Për më shumë informacion lexoni

You must be logged in to post a comment Login