Ekipi seksi i grave të Ukrahinës, sot përballë Anglisë

(Galeria e Fotove)Anglia që është atdheu i futbollit, por edhe i termit gra futbollistësh (WAGS) do të përballet sot vitualisht edhe me 4 prej grave më të bukura të futbollistëve në botë. Skuadra e femrave seksi të Ukrahinës drejtohet detyrimisht nga Kristen Shevchenko, ndërsa mund të thuhet se bashkë me Alla Seleznyov, Olesya Gusev dhe Viktoriya Konoplyanka është një ekip i tëri në sulm. Më poshtë një galeri fotosh e këtyre femrave mahnitëse, që ndryshe nga grupi Femen edhe pse pozojnë po nudo, nuk kanë ndërmend të kundërshtojnë Evropianin.

 

Për të komentuar rregjistrohuni këtu ose logoni me e-mail e Facebook. Për më shumë informacion lexoni

You must be logged in to post a comment Login