Rovena Stefa zhvishet dhe tregon format

As Rovena Stefa nuk i ka rezistuar dot diellit përvëlues të qershorit dhe është hedhur menjëherë drejt detit. Këngëtarja shfaqet mjaft në formë këtë sezon vere dhe duket se edhe karriera e saj po ecën po kaq mirë. Rovena punën e saj më intensive prej vitesh e ka përtej kufijve, në Kosovë, por pa i munguar edhe publikut të saj shqiptar. “Shumë e nxehtë kjo verë”, ka shkruar ajo kur ka postuar foton, por nuk dimë të themi me siguri nëse më e nxehtë është vera apo Rovena në këtë foto.

Për të komentuar rregjistrohuni këtu ose logoni me e-mail e Facebook. Për më shumë informacion lexoni

One Response to "Rovena Stefa zhvishet dhe tregon format"

  1. Anonim  01/07/2012 at 3:40 pm

    me taka hidhet kjo zonjusha ne det????

You must be logged in to post a comment Login