Seldi zhvishet për hir të fanseve femra

Seldi Qalliu, një nga këngëtarët e rinj më të pëlqyer sidomos nga publiku femëror, ka treguar format e tij në plazh. Seldi, pas pjesëmarrjes në DWS duket shumë mirë dhe këtë e tregon edhe kjo foto e postuar nga ai. Pas publikimit të klipit të tij më të fundit me Mimoza Shkodrën, Seldi ka gjetur kohë për të pushuar pak, edhe pse vera është stina ku këngëtarët kanë më shumë koncerte. Megjithatë, këngëtari e ka gjetur kohën t’u dhurojë këtë foto tepër të nxehtë fanseve të tij.

Për të komentuar rregjistrohuni këtu ose logoni me e-mail e Facebook. Për më shumë informacion lexoni

One Response to "Seldi zhvishet për hir të fanseve femra"

  1. paradox  08/07/2012 at 8:04 am

    Pse na qenka e nxehte,kjo foto;-o i ftohur????

You must be logged in to post a comment Login