Gara e modeleve të Euro 2012, kush vizatohet më bukur nudo

(Galeri fotosh) Modele të famshme kanë zgjedhur prej kohësh të përkrahin ekipet e tyre duke u pikturuar me ngjyrat e zmerës, më poshtë ju propozojmë një galeri me fotot më të mira dhe modelet më të përzgjedhura. Kjo tani është një garë më vete që u bashkëngjitet shumë garave që fillojnë me evropianin. Zgjini në komente modelen që ju pëlqen më shumë.

Klikoni këtu për galerinë

Komentet janë mbyllur