Rozana Radi: “Më lodhët, e dua Kreshën”

Këto kanë qenë fjalët me të cilat këngëtarja Rozana Radi u është drejtuar disa portaleve që kanë shkruar 2 ditë më parë për një ndarje të saj me reperin MC. Kresha. Rozi i ka mohuar të gjitha këto, duke shprehur edhe pakënaqësinë e saj për këto thashetheme dhe njerëzit që i sajojnë, ku nuk kupton se përse duan “ta ndajnë” patjetër nga Kresha.Pa u lidhur na bëjnë me të dashur, kur jemi në lidhje, na ndajnë. A kanë familje këta njerëz? Si ka mundësi që duan të na shkatërrojnë jetën me gjëra të pavërteta?! O gazetarë, po si ju zë gjumi, kur e dini që familjarët tanë e gdhijnë duke menduar sa keq na keni bërë me lajme të rreme! Pse doni të na ndani!!!”, – ka shkruar e irrituar Rozana, ndërkohë që për të hedhur poshtë gjithë thashethemet ka postuar edhe një foto të momentit me të dashurin e saj Kreshën. “Kjo është hera e fundit që unë flas për privatësinë time. Mjaft më, se më lodhët! Njerëz, dëgjoni këngët e reja të Kreshës dhe të miat e na mbështesni se kjo është ajo që dimë të bëjmë më mirë. I love you Kresha”, e ka mbyllur prononcimin e saj Rozi. Kjo nuk është hera e parë që shkruhet për krisje të raportit të saj me Kreshën, por deri tani të gjitha kanë qenë thjesht hamendësime, pasi nuk ka pasur asgjë të vërtetë.

Për të komentuar rregjistrohuni këtu ose logoni me e-mail e Facebook. Për më shumë informacion lexoni

You must be logged in to post a comment Login