Kledi Kadiu “hot”, por i vetmuar

Balerini i famshëm shqiptar këto ditë të nxehta korriku po i kalon më së miri nën shoqërinë e diellit dhe ujit të kripur të detit. Kledi Kadiu është shfaqur shumë hot përpara blicit të aparatit, ndërkohë që në krah të tij nuk është asnjë femër. Kjo foto e postuar prej tij, me siguri ka nxitur fantazinë e fanseve, po të kemi parasysh se statusi zyrtar i Kledit është ende beqar. Kledi prej vitesh jeton në Itali, aty ku edhe karriera e tij po ecën më së miri, duke e bërë atë një nga emrat e rëndësishëm në botën e spektaklit italian.

Për të komentuar rregjistrohuni këtu ose logoni me e-mail e Facebook. Për më shumë informacion lexoni

One Response to "Kledi Kadiu “hot”, por i vetmuar"

  1. Siri Hanaj  19/07/2012 at 7:54 pm

    Ne se do te vleresoheshin sic duhet talentet. aftesit shkencore te individit ne Shqiperi, do te kishim edhe ne te drejte , jo vetem te krenoheshim jo vetem me KLAJDIN, por mendjet e ndritura ne c’do fushe vendin do ta shpinin shume shume perpara. Guri rende thot populli ne vend te vet, por QEVERIT ne keto 20 vjet nuk e kane mendjen aty, por tek KORRUPSIONI.
    Shpresa vdes e fundit. Besoj se do te vije edhe per ne si popull, te respektohet truri jo si sot.

You must be logged in to post a comment Login