Fjolla Morina më e nxehtë se Kim

Këngëtarja nga Kosova, Fjolla Morina, ka publikuar një foto mjaft të nxehtë. Ajo që bie në sy janë format e këngëtares. Megjithatë, në këtë set vihet re një ngjashmëri me Kim Kardashian, jo vetëm nga format e bollshme të Fjollës, por edhe nga look-u që ajo ka bërë. Në fund të fundit çfarë ka Kim më shumë sesa Fjolla, e cila di përherë të jetë intriguese, seksi dhe në top-formë?

Për të komentuar rregjistrohuni këtu ose logoni me e-mail e Facebook. Për më shumë informacion lexoni

One Response to "Fjolla Morina më e nxehtë se Kim"

  1. Burbuqja  23/09/2012 at 11:57 am

    ç’ka me shume karadshian se fjoll??!! Harruat ju se kardashian ka bere video borno? e ka bere fjolla?

You must be logged in to post a comment Login