Gazësjellësi TAP, 2 milion euro investim për Shqipërinë

2 milion euro investim dhe gazifikim të gjith vendit do të sjelli projekti TAP për Shqipërinë. Vlerësimi është bërë nga Kryeministri Sali Berisha I cili përshëndeti  Memorandumin e Mirëkuptimit mes Shqipërisë-Greqisë-Italisë për gazësjellësin Trans-Adriatik. Në një konferencë për shtyp, zëdhënësja e kryeministrisë Erla Mëhilli theksoi se TAP është projekti më fleksibël për gazsjellësin.

Për të komentuar rregjistrohuni këtu ose logoni me e-mail e Facebook. Për më shumë informacion lexoni

2 Responses to "Gazësjellësi TAP, 2 milion euro investim për Shqipërinë"

 1. Ramy  29/09/2012 at 3:23 pm

  o gazeta
  2 milion euro saliu i ka pare xhepi
  shiko se mos jane 2 miliard euro

 2. Bardhyl Qirjaku  30/09/2012 at 10:06 am

  Mire e ke o z.Ramy. Gazetaret ngaterrohen me menyren evropiane dhe ate amerikane te numerimit. Deri te miljoni te dy palet jane njesoj. Me tej ngaterrohet muhabeti. Cdo rend qe vjen pas miljonit eshte 1000 here me i madh. Keshtu evropianet thone :
  Miljon, Miljard, Biljard, Triljard etj. Ndrsa amerikanet : Muljon, Biljon, Triljon, Quatriljon etj.
  Keshtu Miljard = Biljon dhe Biljard = Triljon.
  Ju faleminderit !

You must be logged in to post a comment Login