KULTURE

Dorëshkrimet që “fshihen” te Françeskanët

Dorëshkrimet që “fshihen” te Françeskanët

Dorëshkrime të Gjergj Fishtës, letra të Ernest Koliqit, Jeronim de Radës,  ditari i At Donat Kurtit dhe shënimet e fundit të At Zef Pllumit, të gjitha ruhen në arkivën e Bibliotekës së Françeskanëve…

1 2 3 130