TË PËRZGJEDHURA

Pranga Guvernatorit

Pranga Guvernatorit

Prapaskenat e arrestimit/ Skandali i vjedhjes në Thesar mbyllet me arrestimin e guvernatorit Fullani dhe të kryeinspektores Elivar Golemi. Pesë shkeljet në dosjen e Prokurorisë dhe detajet e arrestimit të kreut të Bankës. Avokati: Arrestimi i paligjshëm, do ta apelojmë të hënën.…

Nga Vidi te Merkeli; a po vijnë më në fund gjermanët?

Nga Vidi te Merkeli; a po  vijnë më në fund gjermanët?

Në prag të samitit të Berlinit, Shqipëria shpall Gjermaninë si “partner strategjik”. Si ka ndryshuar kursi i politikës së jashtme të Ramës dhe çfarë mund ta rrezikojë dashurinë e re me gjermanët të ketë të njëjtin fat të palavdishëm si me Turqinë e Erdoganit…

1 2 3 38